Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste ja EU GDPR mukainen tietosuojalausunto.

 

REKISTERINPITÄJÄ

 

Omri ry / Pro Ukraina (TueUkrainaa.fi), Y-tunnus: 3291351-7

 

REKISTERIASIOISTA VASTAAVAN YHTEYSTIEDOT:

 

Tapio Warén, +358 50 546 2030 (SMS, WhatsApp), info@proukraina.fi

 

REKISTERIN NIMI

 

TueUkrainaa.fi – asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

 

Henkilö on rekisteröitynyt TueUkrainaa.fi -verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut TueUkrainaa.fi -verkkokaupasta tavaraa.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

 

Rekisterin käyttötarkoitus on TueUkrainaa.fi -verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää TueUkrainaa.fi -verkkokaupan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tarvittaessa. Tarve saattaisi olla esimerkiksi tilauksen korjaaminen tai uuden tilauksen tekeminen.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksessa, TueUkrainaa.fi -verkkokaupan omissa rekistereissä, mainonnan kohdistamiseen. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas voi myös halutessaan rajoittaa tai kieltää tietojensa käytön osittain tai kokonaan.

 

TIETOLÄHTEET

 

TueUkrainaa.fi -verkkokauppa ei kerää henkilötietoja asiakkaista muista tietolähteistä.

 

TIETOJEN POISTAMINEN

 

Asiakas voi pyytää poistamaan kaikki henkilötietonsa järjestelmästämme, pyynnöt tehdään osoitteeseen info@omri.fi. Poistamme tällöin käyttäjätunnuksen ja siihen liitetyt henkilötiedot, pois lukien lain edellyttämät tiedot, jotka säilytetään lain niille määrittelmän säilytysajan. TueUkrainaa.fi -verkkokauppa varmuuskopioi tietojärjestelmät 48h välein. Kun pyydetyt tiedot on poistettu, poistuvat ne automaattisesti 6 kuukauden sisällä myös varmuuskopioista, varmuuskopiokierron tullessa täyteen.

 

TIETOJEN TARKISTAMINEN

 

Rekisteröitynyt asiakas voi tarkistaa ja muuttaa kaikkia henkilötietojansa, kirjautumalla TueUkrainaa.fi -verkkokauppaan, luomillaan tunnuksilla. Asiakas voi pyytää myös kaikki henkilötietonsa asiakaspalvelustamme, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@omri.fi. Suosittellemme kuitenkin tarkistamaan tiedot SSL suojatun www-sivustomme kautta, jotta henkilötiedot eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sähköpostitse lähetetyt henkilötiedot ovat suojaamattomia. Suosittelemme niiden hävittämistä heti käyttötarpeen päätyttyä, jotta tiedot eivät joudu vahingossa ulkopuolisten saataville.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

 

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi, mahdollinen yrityken nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista, kirjautumistiedot sekä istunnon hallintatiedot. Rekisteriin ei tallenneta luottokortti- tai muita maksuihin sisältyviä tietoja, pois lukien maksuoperaattorilta saatu vahvistus, maksusuorituksen onnistumisesta tai epäonnistumisesta.

 

TIETOJEN LUOVUTUS

 

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, niiltä osin kuin voimassa oleva lainsäädäntö sen sallii.

 

REKISTERIN SUOJAUS JA SÄILYTYS

 

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää TueUkrainaa.fi -verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee MAKE Solutionsin salasanasuojatulla palvelimella lukitussa ja vartioidussa konesalissa. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu SSL suojattuja yhteyksiä pitkin.

 

OIKEUS TIETOJEN SIIRTÄMISEEN

 

TueUkrainaa.fi -verkkokauppa toimittaa asiakkaalle pyydettäessä hänen tiedot, yleisesti käytetyssä CSV-muodossa. Tiedoista poistetaan tietoturvasyistä salasana. Toimitusaika tiedoille on yksi viikko. Tietojen siirtopyynnön voi lähettää sähköpostilla, osoitteeseen info@omri.fi.